Potes i Arrels

Gats en adopció

Adopta un gat. Contacta'ns!
  • Nom

    Riu

  • Espècie

    Felina

  • Sexe

    Femella

  • Edat

    Adulta

Un poc sobre la història de Riu:

Aquesta gateta anava prou desorientada per uns dels camins que va cap a Turballos. Una parella que anava passejant pel riu, se la va trobar de cara. La gateta es va apropar a ells ronronejant i refregant-se per les seues cames. Estava prou flaca, molt famolenca.  Van caminar amb la gata per les casetes d’aquella zona, per si aquesta fes la intenció d’entrar en alguna.

Desafortunadament no va ser així. La gateta els va els va seguir en el camí de tornada cap a casa i allí està acollida des d’aquell dia (28/07/21).

No sabem l’edat que pot tenir però, pensem que passa de l’any. Riu espera una família que li done un lloc segur i tranquil on viure, on poder estar en companyia i rebre les carícies que tant li agraden. És una gata molt tranquil·la i carinyosa. Es porta bé amb altres gats i gossos.

Adopta un gat abandonat

Formulari de pre-adopció

Quin procediment s’ha de seguir per a adoptar un gat amb Potes i Arrels?

1. Com a primer pas, després d’haver decidit quin animal vols adoptar, pots contactar amb nosaltres per qualsevol de les nostres víes de contacte: correu electrònic, whatssapp, telegram, telèfon, instagram, facebook, formulari web, o bé, pots emplenar directament l’enquesta que et proporcionem per tal d’avançar en l’entrevista personal.

2. Després de qualsevol dels pasos anteriors, ens posarem en contacte amb tu per a concretar alguna pregunta que s’haja pogut quedar pendent i així, concertar una cita per a poder conèixer a l’animal que tens interés en adoptar.

4. Si l’adopció va avant, signaràs un contracte d’adopció en el que et compromets a esterilitzar a l’animal, en cas de que no estiga ja, i no fer-lo criar. La raó d’aquesta mesura és evitar casos com l’animal que tens intenció d’adoptar, animals que per diveros motius han acabat abandonats, condemnats a una vida injusta, plena de pena i estrés físic i mental, entre barrots, oblidats, rebutjats, esperant que algú els traga d’allí, dies, mesos, anys,…mai.

5. Per l’adopció no cobrem res però, sí que hauràs d’abonar una quantitat que correspon a les despeses veterinàries que se li hauran fet al gat o se li hauran de fer, depenent de cada cas: revisió, desparasitació  i esterilització. Intervencions que, de fer-les pel teu compte, et costarien prous més diners. Tant els veterinaris amb els qui col·laborem com la pròpia protectora, assumim la resta de despesa amb la finalitat de que adoptar siga més fàcil, econòmicament parlant.

Adopta un gat del carrer

Formulari de pre-adopció

Perquè recorda, quan adoptes a un animal, salves dues vides, la del que adoptes i la del que pot entrar en lloc seu.

potesiarrels@gmail.com

Móvil: 611 03 13 52

potesiarrels@gmail.com

Móvil: 611 03 13 52